top of page

helló, csilla vagyok!

DSC08611-2.jpg
"sosem értettem Miért kellenek az embereknek mesék, mikor a valóság  bármilyen mesénél sokkal izgalmasabb "

Nem szeretem az idézeteket, de mikor ezen a bemutatkozó szövegen gondolkoztam, eszembe jutott egy régi videó, amiben Richard Feynman, Nobel-díjas fizikus épp a világ gyönyörűségeiről beszélt.  Bizton állíthatom, hogy csak úgy lehet bármit jól csinálni, ahogy ő: azzal a szent meggyőződéssel, hogy az a legfantasztikusabb dolog a világon. Ha másban nem is, ebben hasonlítunk Feynman úrral.


Egyébként helló, Csilla vagyok. Amikor épp nem cuki kutyákkal sétálok Harta határában, akkor vagy egyetemen tanítok, vagy csapatépítő tréninget tartok, vagy a kutyáimmal, a cicáimmal és a Petimmel a takaró alatt sorozatokat nézek vagy videojátékozom. Ja, vagy fotózok. 

Az élet semmilyen területén nem hiszek a mű dolgokban: szeretem a setesuta házi tortákat, a piacon az öreg nénik girbegurba sárgarépáit, az olajszagú műhelyeket, a sült hagyma illatát, és azokat az embereket, akik nem félnek kimutatni az igazi érzelmeiket. Egyébként félénk vagyok és introvertált, cserébe vicces. Nem baj, ha te is.

Ahogy az iskolában és a tréningeken, úgy a fotózásokon is az a célom, hogy úgy hozzuk ki a maximumot az együtt töltött időből, hogy közben felszabadultan és jól érezzük magunkat, s úgy köszönjük el egymástól a nap végén, hogy kétséged sincs afelől, hogy a valóság, amit majd a képeken viszontlátunk, bármilyen mesénél sokkal, de sokkal izgalmasabb. 

ügyfelek
gf kicsi.jpg
BRANCS_logo türkiz.png
myfarmlogo-removebg-preview (2).png
díjak

Blickpunkt 2019 / A Magyarországi Német Írók és Mûvészek Szövetségének különdíja

Pink Lady Food Photographer of the Year 2021/ Shortlisted

Blickpunkt 2021 / A Magyarországi Német Írók és Mûvészek Szövetségének különdíja

bottom of page